Támasztókerekek és tartólábak lakókocsik és utánfutók részére

A támasztókerekek és tartólábak igazából nagyon jó ötletek. Ezek rendkívül fontosak az Ön utánfutójának vagy lakókocsijának bizonsága szempontjából. A támasztókerék például sokszor beindul. Ezért nagyon fontos, hogy a támasztókerekek és a tartólábak a lehető legjobb minőségűek legyenek. Ez egy olyan garancia, amely biztosítja, hogy Ön biztonságban érezze magát, akár úton van vontatott járművével, akár nyugalomban.

Támasztókerekek

Mint már említettük, a támasztókerék fontos része az Ön utánfutójának. Utánfutójának vagy lakókocsijának megerősítése és mozgatása sokkal egyszerűbé válik egy jó támasztókerék segítségével. Ennek fontossága könnyen érthető. Vontatott járművének eme alkatrészét ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az mindig teljesítménye legjavát nyújtja. Ha jó állapotban tartja és időben cseréli, ha szükséges, akkor Önnek olyan járműve lesz, amely nagyszerű úttartást biztosít és biztonságosan pozícióban marad.

Tartólábak

A tartóláb, mint ahogy a neve is mutatja, egy láb, amely segít az Ön utánfutójának vagy lakókocsijának megtartásában és stabilizálásában. Nagyon fontos átgondolni, milyen felületre parkolja le vontatott járművét. Nem ajánlott csak úgy bárhol elhelyezni az utánfutót vagy lakókocsit, mert a tartólábnak megvannak a maga határai, amelyet még elbír. A tartólábakat nem arra tervezték, hogy a lakókocsi vagy az utánfutó teljes súlyát megtartsák. Ezért tartsa emlékezetben, hogy a járművet megfelelő felületen parkolja le, mindegy, hogy hosszabb vagy rövidebb időre.