Kapcsolófejek és ráfutófékek lakókocsik és utánfutók részére

Szüksége van kapcsolófejre vagy ráfutófékre az utánfutójához? A válasz a Valeryd. Olyan magas minőségű ráfutófékeket és kapcsolófejeket gyártunk, amelyek illenek a piacon elérhető legtöbb lakókocsihoz és utánfutóhoz. Velünk az oldalán mindig biztonságban érezheti magát.

Kapcsolófej/kuplung

A Valeryd termékek közt találhat kapcsolófejeket a 750-3500 kg-os fékezett, és a 750-1200 kg-os fékezetlen pótkocsikhoz is. Ha nem biztos benne, hogy egy kapcsolófej illik-e az Ön pótkocsijába, a kérdés könnyedén megoldható. Csak keresse fel weboldalunkat.

Ráfutófékek

Akadnak példák olyan ötletes technológiákra, amelyek elkápráztatják Önt. A ráfutófék például ilyen. Ez a fajta fék a pótkocsi saját súlyánál fogva lassítja le a pótkocsit. A Valeryd ráfutófékjei tökéletesek a 950-3500 kg-os fékezett utánfutókhoz és lakókocsikhoz.

Több infó:

A ráfutófék a horog segítségével csatlakozik a járműhöz. Ennek a tervezésnek a technikája magában foglal egy csövön elhelyezkedő horgot, amely előre-hátra képes mozogni, ami azt jelenti, hogy ha a kocsiban használják a fékeket, akkor a ráfutófék összenyomódik. A ráfutófék és a tárcsafékek a féktranszferencia segítségével kapcsolódnak össze. Az emelkedő erő a csövektől a ráfutófékben a tárcsafékekhez szállítódik kábelek és rudak segítségével. A ráfutófékben létrehozott erő aktiválja a fékmechanizmust a tárcsafékekben. A kerékhez és a fékpofákhoz rögzített fékdobban súrlódás lép fel. Ez a súrlódás azt jelenti, hogy az utánfutó sebessége csökken és a gépjármű lelassul. Ez egy meglehetősen ötletes megoldás, amely valóban elősegíti az A pontból B pontba történő szállítási munkát.