Pótkocsitengelyek és tárcsafékek

Pótkocsitengelyek

A pótkocsitengely egy alapvető eleme egy teljes pótkocsinak vagy utánfutónak. Ha a tengely megsérül, elkopik vagy berozsdásodik, akkor ki kell cserélni. Ha a tárcsaféket a fékezett utánfutón meg kell javítani, általában a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás az, ha kicseréljük az egész szerkezetet ahelyett, hogy megjavítanánk a régi és elkopott tengelyt.

Fékezett és fékezetlen pótkocsitengelyek

A Valerydnél Ön megtalálhatja a fékezett és a fékezetlen utánfutókhoz való tengelyeket is számos gyártótól és rengeteg méretben. Abban a szerencsétlen esetben, ha az Ön utánfutójához vagy lakókocsijához való tengely nem elérhető, mi gyártunk az Ön részére egy szemlyre szabott tengelyt. Ebben az esetben mindössze annyi a tennivalója, hogy felvegye velünk a kapcsolatot a kiszállítási idő és az ár ügyében.

Komplett tengelycsomag utánfutókhoz

Kínálatunkban szerepelnek a komplett tengelycsomagok is, melyek a tengelyből, a kuplungból és a féktranszferenciából állnak.

A Valeryd laza tengelyt kínál az utánfutókhoz, akár van, akár nincs benne fék.
Fékezetlen pótkocsitengelyek:
Fékezetlen pótkocsitengelyeink 750-1000 kg-osak
Fékezett pótkocsitengelyek:
Fékezett pótkocsitengelyeink 750-1800 kg-osak

Megjegyzések a lakókocsihoz vagy utánfutóhoz való tengely kiválasztásához:

Ki gyártotta a jelenlegi tengelyét? Ha bizonytalan, ez az információ vagy a dísztárcsán, vagy a tengelytest egy lemezén, vagy a fékhorgony lemezének hátulján megtalálható. Most lássuk, milyen kuplungja van. Végül tudnia kell az utánfutója teljes súlyát és ellenőriznie kell az A, B és a C méreteket. Ha ezzel megvan, akkor ki kell választania a megfelelő méretű tengelyt ugyanattól a gyártótól és azzal a maximális súllyal, amely megfelel az utánfutó súlyának, vagy egy szinttel felette van. Ne felejtse el ellenőrizni a fékek átmérőjét.
Egyesítve az erőit a Valeryddel Ön egy olyan partnerre tesz szert, aki alapos tudása és tapasztalata által olyan alkatrészeket kínál Önnek, amelyek megfelelnek cége vagy az Ön személye egyedi igényeinek. Döntsön egy olyan tudás mellett, amellyel minden kivitelezhető és teljesíthető a legkorszerűbb módon.